Ber034 20240319 imp 01 webp

U bent van 16.00 tot 19.00 uur welkom bij restaurant Havenkwartier By Waggie. Hier staat ons verkoopteam klaar om u meer informatie te geven over het project en de woningtypes, uw vragen te beantwoorden en vanaf dat moment is alle verkoopdocumentatie online beschikbaar.

Welkom bij WTTCK

Op loopafstand van het historische centrum van Bergen op Zoom

Ontdek WTTCK, een exclusief wooncomplex bestaande uit 24 appartementen in het historische centrum van Bergen op Zoom. Hier vindt u modern comfort gecombineerd met de charme van een levendige stad, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en zorgeloze leefomgeving.

De appartementen van WTTCK bieden een ongeëvenaarde woonervaring. Met oppervlaktes variërend van circa 73 tot 170 m2, is er voor ieder wat wils. Elk appartement is met oog voor detail ontworpen. Denk aan ruime woonkamers en slaapkamers, de ruimte om uw droomkeuken te realiseren en badkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Op uw riante balkon of terras kunt u genieten van het prachtige uitzicht.

Waarom een nieuwbouwappartement in WTTCK?
Wij zetten 5 redenen op een rij!

1. Comfort
U geniet van een zeer comfortabel appartement met een lage energierekening dankzij de nieuwste technieken.

2. Hoogwaardig
U heeft lange tijd geen omkijken naar het onderhoud van uw appartement.

3. Parkeren
Alle appartementen beschikken over een vaste parkeerplek op het parkeerterrein en een privé buitenberging in de algemene ruimte.

4. Toekomstgericht
Gelijkvloers wonen, met de lift naar boven en weinig tot geen onderhoud.

5. Locatie
Ervaar het gemak van alles in de buurt. U staat in een oogwenk in het gezellige en historische centrum.

Wordt u ook steeds enthousiaster?
Goed nieuws! Houd de website in de gaten en kom naar de start verkoop op 13 juni.

Financieel advies ter voorbereiding voor start verkoop
Met de start verkoop voor de deur, is het goed om alvast een oriënterend hypotheekadviesgesprek te hebben en uw haalbaarheidscertificaat te verkrijgen. Dit geeft u inzicht in uw financiële mogelijkheden. Om u daarbij te helpen, kunt u profiteren van de kennis en mogelijkheden van de hypotheekspecialisten van Longevity, de hypotheekpartner van WTTCK.

De makelaars staan voor u klaar
Het kopen van een nieuwbouwwoning is heel anders dan het kopen van een bestaande woning. U koopt het appartement op basis van een tekening en bij het proces komt veel kijken. De makelaar staat u bij al deze stappen bij en helpt u bij het achterhalen van uw persoonlijke woonwensen.

Heeft u interesse in een appartement, dan zal wellicht ook uw huidige woning in de verkoop moeten. De makelaars kunnen u helpen meer inzicht te krijgen in de waarde van uw huidige woning en advies geven over een goede verkoopstrategie. Ook bieden zij u de mogelijkheid om uw woning in de stille verkoop te zetten. Wilt u meer weten over WTTCK in het algemeen of over de appartementen dan kunt u hiervoor terecht bij de makelaars.

Baas Makelaars    
0164 - 683 842    

Helmig Makelaardij
0164 - 685 925

Inschrijfprocedure
Vanaf de start verkoop is alle informatie over het project beschikbaar op de website, zoals de definitieve verkoopprijzen, de brochure en verkooptekeningen. Met deze informatie kunt u zich online inschrijven met uw definitieve voorkeuren op één of meerdere bouwnummers.

De inschrijfperiode duurt van 13 juni tot 24 juni, 12.00 uur. Zodra de inschrijfperiode is afgelopen zullen de inschrijvingen beoordeeld worden en zal de toewijzing plaats vinden. De makelaar neemt contact met u op wanneer er een appartement aan u is toegewezen.

Tot donderdag,
Het verkoopteam WTTCK