Bent u al ingeschreven op uw droomappartement?
Wittouck View3 HR webp

De start verkoop van WTTCK bij restaurant Havenkwartier By Waggie was een groot succes. Veel geïnteresseerden kwamen langs om informatie te ontvangen over hun droomappartement. Kon u er helaas niet bij zijn? Kom dan langs bij één van de makelaars voor meer informatie.

Woningtype uitgelicht: type Kandij

Appartement type Kandij biedt u het beste van beide werelden: een rustige, comfortabele woonomgeving en de levendige sfeer nabij het stadscentrum van Bergen op Zoom op loopafstand. 

Dit woningtype biedt een slimme en praktische indeling, die zorgt voor optimaal woonplezier. In de open woonruimte met toegang tot het balkon kunt u genieten van de ochtendzon. Met twee ruime slaapkamers kunt u de tweede slaapkamer inrichten voor een logé of als hobbyruimte.

Lees meer

Type C 2.6LR

Inschrijven op uw droomappartement? Wij leggen het u graag uit!

Met veel plezier leggen we u uit hoe u digitaal kunt inschrijven om in aanmerking te komen voor een toewijzing van een woning:

  1. U start met het invullen van uw NAW-gegevens van u en eventueel uw partner.
  2. Er wordt gevraagd of u een certificaat van financiële haalbaarheid in uw bezit heeft verklaard door een erkend financieel adviseur. Geeft u tijdens het inschrijven aan dat u deze financiële verklaring heeft, dan heeft u voorrang bij de toewijzing.
  3. U wordt gevraagd of u de woning wilt kopen met een voorbehoud van financiering of niet. Geeft u aan geen voorbehoud te maken, dan heeft u voorrang bij de toewijzing.
  4. Daarna vult u de bouwnummers in waar uw voorkeur naar uitgaat. U kunt voor maximaal 10 bouwnummers inschrijven. De eerste voorkeur is uw favoriet en is dus het meest belangrijk.
  5. Na het verzenden van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging in uw mailbox.
  6. Na het verzenden van uw inschrijving is uw inschrijving definitief. U kunt uw voorkeuren hierna niet meer aanpassen.

De procedure

De hypotheekmogelijkheden

De appartementen in WTTCK zijn energiezuinig, waardoor u als koper allerlei hypotheekvoordelen hebt. Zo komt u in aanmerking voor een Duurzaamheidshypotheek. Een Duurzaamheidshypotheek geeft u rentekorting en zorgt voor een hogere leencapaciteit.

Bij Longevity Finance Group komt u alles te weten over uw specifieke hypotheekmogelijkheden. Wat is in uw geval de best passende hypotheek, de juiste rente en rentevaste periode? Kunt u en is het verstandig om uw huidige hypotheek mee te verhuizen? Hoe voorkomt of beperkt u dubbele hypotheeklasten tijdens de bouwperiode? Met welke overwaarde van uw huidige woning kunt u rekenen en wanneer zet u die woning eigenlijk te koop? Wat kan een overbruggingshypotheek voor u betekenen? Waar moet u fiscaal allemaal rekening mee houden? Zomaar een greep uit de onderwerpen die de hypotheekspecialist met u bespreekt.

Wilt u een vrijblijvend gesprek met Longevity Finance Group? Bel naar 076 – 303 87 70 of klik op de button hieronder. Een eerste afspraak kan altijd binnen enkele dagen gepland worden.

Hypotheekadvies

WTTCK nieuwbrief afbeelding

Schrijf u nu in op uw droomappartement!

De inschrijfperiode duurt een nog een paar dagen, dus schrijf u snel in. Na 24 juni zullen de inschrijvingen beoordeeld worden en zal de toewijzing plaats vinden. Wanneer u een appartement krijgt toegewezen dan zal de makelaar u hiervan op de hoogte brengen. De makelaar maakt tevens een afspraak voor een verkoopgesprek, waarin u een verdere toelichting krijgt en u de mogelijkheid hebt vragen te stellen. Vervolgens heeft u nog circa 1 week een optie op het betreffende bouwnummer. Als u na afloop van de optieperiode besluit over te gaan tot aankoop van het appartement dan maakt de makelaar een afspraak voor het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst.

Schrijf u in

Wittouck Vogelvlucht HR webp